Maeghaxne Caykulketate


Hun er klassisk harpenist, der spiller klassisk musik, der er egnet til enhver lejlighed, fra bryllupper til business-funktioner og alt derimellem. Hun har spillet hundredvis af bryllupper og særlige lejligheder, og vil arbejde med dig for at sikre, at din dag er præcis, hvad du har drømt om.

Som en af ​​de mest eftertragtede bryllups harpenister, elsker hun at arbejde med enkelte par på at gøre musikken til deres bryllups ceremoni til en unik afspejling af, hvem de er som et par. Jeg blev for nylig hædret med 2014 Wedding Wire Couples 'Choice Award!

Uanset om du kan lide Klassisk Musik eller moderne popmusik, er det ikke noget problem for mig at blande standarder med nye arrangementer. Ud over de traditionelle bryllup sange, jeg har for nylig arrangeret Marry Me af Bruno Mars, Lucky af Jason Mraz, tusind år fra Twilight, Halo af Beyonce og musik fra Adele, Carrie Underwood, Coldplay, K-Ci og JoJo og Mumford and Sons blandt andre.

Mens jeg elsker at spille ved bryllupper, kan du også finde mig optræde med orkestre rundt omkring Texas. Jeg har modtaget minundervisning i harpe fra Rice University Shepherd School of Music, og har tidligere studeret på Boston University. Jeg er i min tredje sæson som Principal harpenist i Baton Rouge Symfoniorkester og Symphony of Southeast Texas, og jeg er en regelmæssig subsititute musiker til Houston Symphony. Min mest berømte klient er bosat i London. Jeg var heldig nok til at være en af ​​de harpenister, som optrådte for prins Charles på hans 60 års fødselsdag Celebration!

Med sin slående visuelle billede og smukke lyde, vil harpen nemt forbedre dit elegante bryllup, forlovelsesfest, eller anden særlig begivenhed.