Polarforedrag - Peter Qvortrup Geisling

Tirsdag 27. juli klokken 10 er der atter sommertur i Skagen med kendte i spidsen.

Denne gang er det en hjerterigtig gåtur i smuk natur med tv-lægen Peter Qvortrup Geisling, kendt fra programmet ”Lægens Bord” i spidsen.

 Han vil fortælle fakta om hjertekarsygdomme. Beskrivelse af naturen og kulturen ordner den lokale skovrider Frede Jensen, Nordjyllands Statsskovdistrikt.

Turen krydres med en hjerterigtig frokost fra H.K.H Prins Henriks nye kogebog ”Prinsens lette livretter”, leveret fra Brøndums Hotel.

Mødestedet er p-plads på nordsiden af Skagen Landevej ved Vestre Opsyn i Skagen Plantage.

Turen bliver på cirka to kilometer i roligt tempo, og den forventes at vare tre timer inklusiv frokost.

Under forløbet vil der blive indlagt information, og deltagerne forventes at være på stranden, hvor den lette og fedtfattige frokost skal indtages, ved 12-tiden.

Skovrider Frede Jensen vil under turen fortælle om Skagen Odde, sandflugt og klitplantagen.

Deltageren betaler 90 kroner, som dækker udgift til frokosten. Det vil være muligt at købe et glas hvidvin. Køb af billetter til denne spændende tur foretages på Skagen Turistbureau senest tirsdag 20. juli.

At gå op og ned er god motion for hjertet og tv-lægen Peter Qvortrup Geisling vil undervejs fortælle om at forebygge hjertesygdomme samt det sunde hjerte med udgangspunkt i, at det behøver hverken at være kedeligt eller besværligt at leve sundt.

At holde hjertet sundt handler i vid udstrækning om at vælge den rigtige livsstil.

 Det er dokumenteret, at maden vi spiser, luften vi indånder, måden vi bruger vores krop på og balancen mellem arbejde og fritid har stor betydning for vores sundhed.