Rosekomiker - Gitte Brohus

Ikke et øje var tørt. Og latteren bølgede gennem den fyldte Hal, da Gitte Brohus var på besøg med sit show.

Det var Idrætsforeningens håndboldafdeling, der stod bag arrangementet. Formanden for afdelingen er mere end tilfreds med arrangementet. Han roser det veloplagte publikum, der bare spillede med på showet med Gitte Brohus.

Der var nogle, der kom for sent, og de fik selvfølgelig et hint.
Gitte Brohus er meget musikalsk, viste hun. Hun synger og spiller på en række forskellige instrumenter, og han lokker endda kapelmesteren på afveje, hvorefter hun selv sætter sig til tangenterne.

Gitte Brohus laver en parodi på musikgenrernes guitarister. Lige fra protestsangeren med sin guitar, der er uvenner med mikrofonen, til bluesguitaristen, der ligner en patient hos tandlægen.

Komikeren har et indslag om nikotin-plaster til rygerne. - Tænk, at man kan vænne sig af med at ryge, ved at sætte et plaster på ryggen. Hvad skal så vi madglade gøre?
Skal vi klistre bacon på balderne?

Formanden tør endnu ikke udtale sig om overskuddets størrelse, da salget endnu ikke er gjort op. - Men allerede inden Gitte Brohus gik på scenen, var der udsolgt af sodavand, bemærker hun. Der var et godt salg i baren, og det er en af de store indtægtskilder i forbindelse med arrangementet.